menu-slides

slides_code

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ» η νίκη για την Ανάληψη.





Την ομάδα του ΑΟ Μεταξοχωρίου θα αντιμετωπίσει η Ανάληψη το προσεχές Σάββατο 8-12-2012 ,στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο ΑΟ Μεταξοχωρίου ιδρύθηκε το 1987 ,με έδρα στο ομώνυμο χωριό,
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περσινή χρονιά το Μεταξοχώρι πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία τερματίζοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Α2.


Λόγο πολλών αποχωρήσεων παικτών ,την φετινή σεζόν η ομάδα του Μεταξοχωρίου στηρίζεται σε παιδιά από το χωριό και σε μερικές μεταγραφές.

Μετά το πέρας των 12 πρώτων αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος ,το Μεταξοχώρι βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς ,έχοντας απολογισμό 2 νίκες και 10 ήττες.




Ο αγώνας θα είναι πολύ κρίσιμος για την μετέπειτα πορεία και των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, αφού η διαφορά μεταξύ τους είναι μόλις 2 βαθμοί.
Η ομάδα της Ανάληψης βρίσκεται στην 14 θέση με 8 βαθμούς,
ακολουθούν οι Ελπίδες στην 15 θέση με 7 βαθμούς και το Μεταξοχώρι στην τελευταία 16 θέση με 6 βαθμούς.







Υ.Γ
Η ομάδα μας  πρέπει να δείξει σοβαρότητα-αποφασιστικότητα από τα πρώτα λεπτά, σε όλες τις γραμμές και ειδικότερα στην άμυνα, (στις τελευταίες προπονήσεις φάνηκε πως βρίσκει τα πατήματα της).


«Η άμυνα είναι το κλειδί για την νίκη »
Μοιραία ομαδικά λάθη και ατυχίες μας έχουν στερήσει πολλούς βαθμούς,  παρόλο την υπεροχή μας στον επιθετικό τομέα (έχουμε σημειώσει 20 τέρματα και έχουμε δεχθεί 28 σε 12 αγώνες.  Πάμε λοιπόν όλοι σωστή άμυνα , «η σωστή άμυνα ξεκινάει από την επίθεση μην το ξεχνάτε» ..

Το ματς θα είναι δύσκολο αφού και αυτοί θέλουν να αποδείξουν ότι δεν αξίζει να βρίσκονται στην τελευταία θέση και θα έρθουν παλέψουν για να πάρουν με κάθε τρόπο το παιχνίδι.

H ομάδα μας έχει χάσει πολύτιμο έδαφος, βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και θα πρέπει αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή της στη κατηγορία να πάρει με κάθε τρόπο στον αυριανό αγώνα τους τρεις βαθμούς της νίκης .

Βλέπουμε το μάτς «σαν τελικό» και σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ότι θα τους κερδίσουμε εύκολα, ο «κακός μας εαυτός»  είναι συμπαίκτης τους, «κόψτε του τον αέρα».

«Χρέος όλων μας»
Είναι λοιπόν χρέος όλων των παικτών  να δώσουν τα πάντα έτσι ώστε να το πάρουμε .

Να νοιώσουν την ευθύνη που τους αναλογεί ,να προσφέρουν λίγη χαρά στον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα και στους εαυτούς τους .

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο χερσονήσου ,το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 στις 15.00.
Η παρουσία των φιλάθλων της ομάδας κρίνετε απολύτως απαραίτητη.

Μ.Χ

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Νίκο,
      Ελπίζουμε να γίνει ενα καλό παιχνίδι ,οι παίκτες μας να καταφέρουν να απαλλαγούν απο τον κακό τους εαυτό και να έρθει η νίκη ..
      Καλή επιτυχία και στην Δοξα Γαλιάς.

      Μ.Χ

      Διαγραφή
  2. Αγώνας δύσκολος που θα τονώσει ψυχολογικά το νικητή. Το κλειδί θα είναι οι κοντινές γραμμές άμυνας κ κέντρου κ η συγκεντρωση στο στόχο για το καλό της ομάδας. Καλη επιτυχία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή