menu-slides

slides_code

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ...


Δόξα Γαλιάς - Ανάληψη , Σάββατο 1 Δεκεμβριου 2012
"SOS" Ε
ΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ "ΣΑΒΒΑΤΟ"....
Βρισκόμαστε λίγο πάνω από το ένα τρίτο της αγωνιστικής σεζόν και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, 12η αγωνιστική του 12ου μήνα για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και ώρα τρεις στο γήπεδο των Μοιρών ‘Μανώλης Στεφανουδάκης’ στο ματς της Δόξας Γαλιάς με την Ανάληψη παίζουν «έντεκα εναντίον έντεκα». Είναι όντως έτσι όμως; Οι αριθμοί, σε όλους τους τομείς, λένε το ακριβώς αντίθετο και μας παρουσιάζουν ουσιαστικά μια ποδοσφαιρική εκδοχή του Δαυίδ εναντίον του Γολιάθ.


Τίθενται αντιμέτωπες, καταρχήν, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας με τη τελευταία μέχρι πρότινος  του πρωταθλήματος, τις οποίες χωρίζουν είκοσι ολόκληροι βαθμοί (28 η μεν, 8 η δε) και 13 θέσεις.



Η Δόξα Γαλιάς, η οποία ενισχύθηκε αρκετά το καλοκαίρι, έχει ένα καλό και αξιόμαχο σύνολο, είναι σταθερά πρώτη στο πρωτάθλημα κ έχει βάλει στόχο τη γρήγορη επάνοδο στην Α1. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (25 γκολ) και τη καλύτερη άμυνα (παθητικό πέντε τερμάτων) και στα δύο τελευταία παιχνίδια της έχει ένα απολογισμό 11 – 1



Η Ανάληψη, πρωταθλήτρια Β2 η οποία ύστερα από ένα κακό ξεκίνημα και αλλαγές στην τεχνική ηγεσία προσπαθεί να βρει τα πατήματα της βγαίνοντας από την αγωνιστική κρίση και να παίξει το ποδόσφαιρο που θαυμάσαμε τη χρονιά του τίτλου.


Δεν έχει ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει την 9η επίθεση του πρωταθλήματος (18 γκολ) και την δεύτερη χειρότερη άμυνα (25 τέρματα παθητικό).


Λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά μας δείχνουν ότι θα γίνει ένα ανοιχτό με αρκετά, γκολ  παιχνίδι και εύκολη επικράτηση της πρωτοπόρου.
Εντάξει, οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος να λες ψέματα, αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις…
Δαβίδ και Γολιάθ; 
Εδώ είναι ποδόσφαιρο, 11 με 11. Με κανόνες ίδιους για όλους.

Η  «υπεροχή», θα φανεί στο χειροκρότημα!...

Ν.Τ.



4 σχόλια:

  1. Ν.Τ οντως τα στατιστικα ειναι υπερ της ΔΓ, αλλα σιγουρα θα ειναι μια μονομαχια πολυ δυνατη...
    και οι δυο ομαδες θελουν για τους δικους τους λογους η καθεμια , την νικη...

    Τα παιδια μας μπορει να ειναι ο δαβιδ αλλα ο γολιαθ ειναι πολυ καλος...

    Οπως και να εχει , σεβομαστε την Δοξα Γαλιας, δεν ειναι τυχαια στην θεση που ειναι...

    Μακαρι να γινει ενα καλο παιχνιδι και οι παικτες μας να δωσουν το 100% των δυνατοτητων τους!

    Εκανες πολυ καλη δουλεια με τα στατιστικα και την αναλυση...Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο το άρθρο φίλε Νίκο. Μήπως θα έπρεπε να αλλάξεις επάγγελμα; Να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο δυνατόν και ελπίζουμε στο τέλος του αγώνα να βλέπουμε μόνο χαμόγελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλησπερα σας...Με λενε Νικο Σταθορακη..και ειμαι ο δημιουργος και αρθρογραφος του μπλογκ της Δοξας...ετοιμασα κι εγω ενα αρθρο το οποιο θα δημοσιευδω αυριο..για τον αγωνα...πραγματικα να σας συγχαρω για το μπλογκ σας...ειναι μεγαλο πραγμα ερασιτεχνικες ομαδες να εχουν τετοια διαφημιση..συγχαρητηρια και χαρηκα για τη γνωριμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι είναι μια διαφορετική προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί εμείς που αγαπάμε την ομάδα με όλα τα μέσα που έχουμε. Θέλουμε να δείξουμε την εμπιστοσύνη μας στους παίχτες τη τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση και να ξέρουν ότι στα καλά και στα άσχημα εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Σεβόμαστε τις αντίπαλες ομάδες κ στηρίζουμε παρόμοιες προσπάθειες για το καλό του αθλήματος, γι αυτό και στο συγκεκριμένο άρθρο τονίζουμε πόσο καλή και οργανωμένη ομάδα είναι η Δόξα παίρνοντας μάλιστα και τη φωτογραφία σας και αναδεικνύοντας το doxagalias.blogspot.gr . Ας γίνει ένας καλός αγώνας και ας κερδίσει ο καλύτερος.
      P.S. συνονόματε χάρηκα

      Διαγραφή