menu-slides

slides_code

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Δύο κούπες για την Ανάληψη , Διπλή Χαρά (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Δυο κούπες σε μία ομάδα γίνετε?
Και όμως η Ανάληψη το πέτυχε και αυτό... 

Αναμφισβήτητα η φετινή χρονιά ήταν ίσως η πιο επιτυχημένη στην ιστορία του Αθλητικού Ομίλου Ανάληψης.  Άνοδος για τους άντρες στην Α1 ΕΠΣΗ , αφού κατέκτησαν την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ  πραγματοποιώντας αξιοζήλευτη πορεία με μόλις 4 ήττες 6 ισοπαλίες , 20 νίκες και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Μπράβο στα παιδιά, είμασταν πραγματικά μια οικογένεια, μια παρέα...

Καλύτερα τα πήγαν βέβαια οι  γυναίκες αφού κατέκτησαν το πρωτάθλημα του 6ου ομίλου στην Γ.Εθνική γυναικών, έχοντας το απόλυτο 10 στα 10 ματς
Είναι η απόλυτη δικαίωση της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν 1,5 περίπου χρόνου με την δημιουργία γυναικείας ομάδας αν και πολλοί δεν πίστεψαν σε αυτήν την ιδέα...
Μπράβο στα κορίτσια που δούλεψαν και πίστεψαν στις δυνάμεις τους...



Η δουλεία που γίνετε στην Ανάληψη αξίζει πολλά συγχαρητήρια και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη στον κόσμο του τοπικού και του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Η ευρύτερη περιοχή έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια της Ανάληψης , σίγουρα όμως πρέπει όλοι να στηρίξουμε παραπάνω αυτά τα παιδιά και την ομάδα ώστε να κρατηθούμε όσο πιο ψηλά γίνετε!

Εχτές Κυριακή 13-4-2014 έγινε η "διπλή"  απονομή των τροπαίων αμέσως μετά το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας κόντρα στον Εργοτέλη (νίκη με 5-0) σε ένα ζεστό οικογενειακό εορταστικό κλίμα.





Στο γήπεδο παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ ,  ο κ.Ζερβάκης , ο  κ.Παπαγγελής, ο κ.Μαθιουδάκης και ο πρόεδρος της,  κ.Τζώρτζογλου .
Μοίρασαν μετάλλια και συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες και τους παίκτες της ομάδας.
Η απονομή των τροπαίων έγινε απο τον κ. Τζώρτζογλου "δύο φορές" , η πρώτη στην αρχηγό της γυναικείας ομάδας Μ.Κουνάλη και η δεύτερη στον αρχηγό της ανδρικής Μ.Μηλάκη.


Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ φανερά ενθουσιασμένος απευθυνόμενος στους παίκτες και την διοίκηση,  ανέφερε ότι πρώτη φορά στα 12 χρόνια που είναι πρόεδρος στο θεσμό αυτό, του έτυχε να δώσει δύο κύπελλα στην ίδια ομάδα, και οτι είναι η πρώτη φορά που ομάδα εκτός Ηρακλείου πετυχαίνει αυτή την διπλή διάκριση. Ευχήθηκε υγεία και καλή συνέχεια. (δείτε το βίντεο)

Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τις παίκτριες & τους παίκτες και το ντούς απο σαμπάνια ήταν αναπόφευκτο... Προσφέρθηκαν εδέσματα, γλυκά και ποτά στον πλούσιο μπουφέ που είχαν ετοιμάσει τα κορίτσια!
 Να πούμε οτι "διπλή" είναι και η  δικαίωση του προέδρου Γ.Στιβακτάκη που μετά από τόσα χρόνια που είναι στην ομάδα την βλέπει να  πετάει ψηλά  «διπλά» ...
Οι παίκτες μας τον απογείωσαν στην κυριολεξία δείχνοντας του παράλληλα πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά του στην ομάδα ...

Δεν έλειψε βέβαια και το "πέταγμα" του κόουτς Ζαφείρη Λατσούδη, όπου και αυτός πανευτυχής και φανερά συγκινημένος είδε τους κόπους να πιάνουν τόπο. Κοντά του όπως πάντα ο Μπελιβανάκης Χαρίτος αλλα και η Μαρία η Κουνάλη σήκωσαν ψηλά στον ουρανό τα κύπελλα των επιτυχιών της Ανάληψης.



Δεν είναι όνειρο αυτό που ζούμε, είναι πραγματικότητα...
όσο και αν φαίνεται απίστευτο...

Αποτελεί δικαίωση όλων όσων πιστέψαμε, αφιερωθήκαμε, κάναμε πέρα τους εγωισμούς, δουλέψαμε ομαδικά για δούμε το "χελιδόνι να πετά ψηλά".
Φυσικά και υπήρξαν προβλήματα και άτυχες στιγμές αλλά αντέξαμε...  αντέξαμε γιατί όλοι αγαπάμε την ομάδα… αυτή μας ενώνει η ομάδα…

Ήρθε η ώρα λοιπόν όλοι να ενώσουμε δυνάμεις , να στηρίξουμε την διοίκηση και τα παιδιά,
να καμαρώσουμε την ομάδα μας και να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα!

Μακάρι να έχουμε όλοι δύναμη και αντοχή για να είμαστε κοντά της…

Ανάληψη, η ομάδα της καρδιάς μας!

"Το Χελιδόνι μας ξεκινάει ταξίδι και εκτός Κρήτης... "  (του Ανδρέα)
Καλή  Τύχη!

Μ.Χατζάκης


Δείτε το φωτορεπορτάζ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΑΝΟΔΟΥ(ΓΥΝ. & ΑΝΔΡΕΣ)

Υ.Γ Θα ακολουθήσει και άλλο βίντεο με όλη την απονομή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου